C O R    S M I T   H I S T O R I C U S


Lezingen, lessen en prikkelende betogen

Aan de hand van een Powerpoint-presentatie vertelt Cor Smit u een boeiend verhaal over een Leids onderwerp, verluchtigd met talrijke illustraties. U hoeft niet te beschikken over apparatuur: de kosten zijn inclusief de onkosten voor een laptop, beamer en (eventueel) een projectiescherm. Klik hier voor een overzicht van presentaties.

Ter lering ťn vermaak

Organisaties vinden het vaak aardig een congres of conferentie te onderbreken of te verrijken met een deels informatief, deels vermakelijk, maar vooral prikkelend betoog. Cor Smit heeft hier ervaring mee:

Onderwijs

De verschillende lezingen zijn, na enige aanpassing, uitstekend te gebruiken voor het onderwijs, zeker nu daarin de geschiedenis van de directe omgeving steeds vaker betrokken wordt. De lezing 'Leiden zonder grenzen' werd al met succes op middelbare scholen gehouden. Voor een basisschool in Leiden werd een powerpoint-presentatie over (kinder)arbeid en leven in de negentiende eeuw gemaakt (groep 7) en voor een VMBO een meer algemene geschiedenis van Leiden (derde klas).

Interesse? Neem contact op: Email: